Chec bicolor

de retetele_tinei in Prajituri, 27 Dec 2015 | 1485 vizualizari

 

Aceast reteta o fac special pt sotul meu pt ca lui ii plac checurile de numai....si chiar daca in general nu-mi plac checurile, acesta e foarte bun si foarte pufos!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri ulei
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 50 g cacao
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • stafide
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Se bat albusele spuma tare, apoi se adauga zaharul. Se continua cu mixatul pt cateva minute.


Dupa care adaugam uleiul.


Adaugam galbenusele si amestecam bine.


E randul coajei de lamaie si al prafului de copt, sa le adaugam.


Adaugati stafidele.


La sfarsit, adaugam faina.


In tava unsa cu ulei se toarna mai bine de jumatate din compozitie.


In compozitia ramasa, se adauga cacao.


Iar apoi, compozitia cu cacao, se toarna peste compozitia alba.


Se introduce tava, in cuptorul preincalzit, pana trece testul cu scobitoarea:)


Dupa care, se lasa la racit.


E un chec foarte gustos, moale si usor de preparat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

27.12.2015, 12:06

Rocsi 1

27.12.2015, 18:19

Si frumos, si bun. Imi place!

miki_a 1

28.12.2015, 23:40

Si noua ne place checul foarte mult, mai ales simplu si pufos ca al tau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor