Chec bicolor

de retetele_tinei in Prajituri, 27 Dec 2015 | 1218 vizualizari

 

Aceast reteta o fac special pt sotul meu pt ca lui ii plac checurile de numai....si chiar daca in general nu-mi plac checurile, acesta e foarte bun si foarte pufos!!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri ulei
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • 50 g cacao
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • stafide
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Se bat albusele spuma tare, apoi se adauga zaharul. Se continua cu mixatul pt cateva minute.

Dupa care adaugam uleiul.

Adaugam galbenusele si amestecam bine.

E randul coajei de lamaie si al prafului de copt, sa le adaugam.

Adaugati stafidele.

La sfarsit, adaugam faina.

In tava unsa cu ulei se toarna mai bine de jumatate din compozitie.

In compozitia ramasa, se adauga cacao.

Iar apoi, compozitia cu cacao, se toarna peste compozitia alba.

Se introduce tava, in cuptorul preincalzit, pana trece testul cu scobitoarea:)

 Dupa care, se lasa la racit.

E un chec foarte gustos, moale si usor de preparat.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Chec bicolor-0
Chec bicolor-1
Chec bicolor-2
Chec bicolor-3
Chec bicolor-4
Chec bicolor-5
Chec bicolor-6
Chec bicolor-7
Chec bicolor-8
Chec bicolor-9
Chec bicolor-10
Chec bicolor-11
Chec bicolor-12
Chec bicolor-13

COMENTARII (4)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

27.12.2015, 12:06

Rocsi

Rocsi 1

27.12.2015, 18:19

Si frumos, si bun. Imi place!

miki_a

miki_a 1

28.12.2015, 23:40

Si noua ne place checul foarte mult, mai ales simplu si pufos ca al tau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!