Chec brownie cu unt

de maisondenisse in Dulciuri, 2 Noi 2015 | 1141 vizualizari

 

Un chec rapid care combina gustul intens si ciocolatos al partii brownie impreuna cu delicatetea gustului de unt.

 

INGREDIENTE

Brownie

  • 140 g ciocolata neagra
  • 50 g unt nesarat
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 35 g faina

Aluat de unt

  • 120 g unt nesarat
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 120 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec brownie cu unt:



Brownie


Se topeste ciocolata impreuna cu untul. Se lasa deoparte, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga oul batut bine, apoi faina si se incorporeaza. Amestecul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.


Aluat de unt


Untul la temperatura camerei se bate impreuna cu zaharul pana devine o crema. Se adauga ouale pe rand . Se pune laptele, apoi faina impreuna cu praful de copt si se amesteca.


Se scoate forma cu brownie din cuptor peste care se adauga aluatul de unt si se baga la cuptor pentru 25-30 de minute.


Se poate servi atat cald, alaturi de o cana mare cu lapte, cat si rece!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec brownie cu unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

02.11.2015, 20:33

Anett 1

02.11.2015, 23:01

super super!

miki_a 1

07.11.2015, 00:47

Imi place mult de tot ce ai facut aici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Briose cu banane