Chec brownie cu unt

de maisondenisse in Dulciuri, 2 Noi 2015 | 896 vizualizari

 

Un chec rapid care combina gustul intens si ciocolatos al partii brownie impreuna cu delicatetea gustului de unt.

 

INGREDIENTE

Brownie

  • 140 g ciocolata neagra
  • 50 g unt nesarat
  • 50 g zahar
  • 1 ou
  • 35 g faina

Aluat de unt

  • 120 g unt nesarat
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 120 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 50 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec brownie cu unt:



Brownie


Se topeste ciocolata impreuna cu untul. Se lasa deoparte, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga oul batut bine, apoi faina si se incorporeaza. Amestecul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se baga la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.


Aluat de unt


Untul la temperatura camerei se bate impreuna cu zaharul pana devine o crema. Se adauga ouale pe rand . Se pune laptele, apoi faina impreuna cu praful de copt si se amesteca.


Se scoate forma cu brownie din cuptor peste care se adauga aluatul de unt si se baga la cuptor pentru 25-30 de minute.


Se poate servi atat cald, alaturi de o cana mare cu lapte, cat si rece!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec brownie cu unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

02.11.2015, 20:33

Anett 1

02.11.2015, 23:01

super super!

miki_a 1

07.11.2015, 00:47

Imi place mult de tot ce ai facut aici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si caise