Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine

de laura_n in Dulciuri, 28 Mar 2013 | 8996 vizualizari

 

Pornind de la ideea de salam de biscuiti, am combinat alte ingrediente delicioase si am obtinut un desert delicios!
Ador fructele de goji, dulceata de visine si nuca!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti simpli
  • 200 gr nuca
  • 500 gr rahat
  • 1 canita apa
  • 50 gr nuca cocos
  • 50 gr fructe goji
  • jumatate borcan dulceata visine (aprox 200 gr)
  • 3 lg cacao
  • 1 lg cacao pt ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine:

Nuca, fructele de goji le-am tocat mai marunt la robot. Au urmat biscuitii, tot la robot, dar bucati mai mari.


Rahatul l-am topit pe foc, adaugand un pic de apa.


In vasul in care am topit rahatul, am adaugat biscuitii, nuca, fructele de goji macinate, nuca de cocos, dulceata de visine si cacao. Am amestecat bine pana s-au incorporat toate ingredientele.


Am pus toata compozitia intr-o forma de chec prevazuta cu folie alimentara, am uniformizat si am dat la frigider pt cateva ore.


Dupa ce a stat suficient in frigider, am scos checul de biscuiti si l-am pudrat cu putina cacao.


 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 25 lei.

2

se poate pune putina scortisoara, cred ca data viitoare adaug

3

fructele de goji sau un gust tare bun

4

atentie la nuca, trebuie aleasa cu grija sa nu scape vreo coaja

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

ionela2682 1

01.04.2013, 16:28

dakris 1

06.04.2013, 21:12

ela 1

10.12.2013, 21:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Chec cu biscuiti