Chec cu branza sarata

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2014 | 2407 vizualizari

 

Poate fi la fel de bine mic dejun, cina sau aperitiv, se poate lua la pachet si este foarte usor de facut. Mai mult de atat, se face cu ce aveti in frigider, cu legume sau mezeluri, sau asa simplu, doar cu branzeturi cum l-am facut eu...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr branza tare de oaie
  • 150 gr branza de burduf
  • 4 oua
  • 1 praf de sare
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri smantana
  • 250 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 50 ml ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza sarata:

Ouale intregi se mixeaza cu un praf de sare pana devin o spuma densa si se deschid la culoare. Branzeturile se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Faina se amesteca cu praful de copt si drojdia. Se adauga peste faina laptele rece si se amesteca energic cu un tel tip para sa nu se formeze cocoloase. Se adauga smantana si uleiul si se amesteca. Dupa ce ouale sunt batute spuma se adauga un sfert din cantitate la amestecul de faina. Se amesteca cu telul sa se subtieze compozitia si sa se incorporeze cu celelalte. Astfel, compozitia rezultata o adaugam la restul de oua impreuna cu branzeturile rase. Amestecam usor cu telul sa scoatem cat mai putin aer din oua. Punem compozitia intr-o tava de chec(de iena am folosit eu) tapetata cu ulei si faina. Dam tava la cuptorul incins la 170-180 grade pt 35-40 minute. Lasam sa se raceasca complet, portionam si servim dupa preferinte cu salate, sosuri, lapte, iaurt...Sa va fie de bine!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MOKUSKA 1

09.10.2014, 19:31

Trebuie să încerc neapărat

Rocsi 1

09.10.2014, 20:40

anca_rm 1

10.10.2014, 13:47

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Orez Prajit - Reteta de baza