Dovleac copt

de robert_badica in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2014 | 2017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovleci mijlocii turcesti
  • zahar(daca este cazul)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovlecii,se spala,bine,se imparte fiecare dovleac in patru,si li se scot semintele cu o lingura.


Pregatim o tava,punem dovleacul,si presaram daca este nevoie niste zahar peste el. Bagam tava,la cuptor,eu l-am copt in duba la bunica mea.Dupa ce este copt foarte bine se scoate din cuptor si se serveste!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (11)

dantes 1

11.11.2014, 10:09

Bun!

_Alina_ 1

11.11.2014, 11:39

mirela0911 1

11.11.2014, 11:56

Ce bun e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt, umplut cu nuca, si dulceata de cirese amare