Am avut pofta de un chec cu cacao si am vrut sa incerc ceva nou...am ales o reteta care mi-a facut cu ochiul de la Miha! Multumesc draga mea gospodina perfecta! A iesit delicios!
Am pus la mixer untul moale si zaharul si le-am mixat pana compozitia a devenit cremoasa, apoi am adaugat gabenusurile pe rand si am amestecat bine dupa fiecare.
Faina praful de copt, cacaoa, vanilia si praful de sare le-am amestecat bine.
Am incorporat apoi lingura cu lingura in compozitia cu unt si am pus laptele rece.
Compozitia am turnat-o intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.
Am copt la 180 grade pentru 40 de minute.
Si gata checul delicios!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro