Chec cu cacao

de mamaieelena in Prajituri, 20 Oct 2011 | 2357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 liguri cu zahar tos
  • 10 linguri cu faina
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 100 gr.margarina pentru prajituri(rama)
  • razatura de la o lamaie
  • 2 linguri fulgi de migdale
  • margarina si faina pentru tapetat forma
  • 1 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

Se separa ouale si mai intai se vor bate albusurile. Se adauga zaharul si se insista pana se face ca de bezea. Se adauga pe rand toate galbenusurile, margarina topita si racita, smantana, zaharul vanilat, razatura de lamaie, fulgii de migdale si la sfarsit se pune faina amestecata cu praful de copt. Inainte de a pune toata faina se iau 3-4 linguri din compozitie si se amesteca cu cele 2 linguri cu cacao.


Forma se unge bine cu margarina si se tapeteaza cu faina. Se va pune in ea compozitia toata si desupra de jur-imprejur se pune si cea cu cacao. Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30-40 minute, dar pentru siguranta se incearca cu scobitoarea.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lau 1

22.10.2011, 15:00

vreau si eu

mihaelaM 1

22.10.2011, 18:19

Mamaia si mie o feliuta

jolygina 1

22.10.2011, 23:00

ce bine ar fi mamie daca s-ar putea ,as beam macar un ceai cum numai acolo se gaseste ,cu aroma de craciun ,delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan tigrat