Chec cu cacao si gem de prune

de ionela2682 in Prajituri, 26 Ian 2013 | 6180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana lapte
  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri dulceata de prune
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao si gem de prune:

-mixam bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat


adaugam rand pe rand laptele ,uleiul,dulceata de prune (sau orice fel de dulceata)


-in faina adaugam sarea ,cacaoa si praful de copt


-cernem peste compozitia de mai sus


-omogenizam bine


-turnam in formele de chec tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina (formele le vom umple doar pe fumatate)


-coacem pana trece testul scobitorii


-lasam pe un gratar sa se raceasca complet,pudram cu zahar farin si servim .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao si gem de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

26.01.2013, 19:23

Foarte bun!

Bunica 1

26.01.2013, 19:36

Buuuun!

mamaieelena 1

27.01.2013, 14:56

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Chec simplu in 2 culori