Chec cu cafea expresso si nuca

de divainbucatarie in Dulciuri, 18 Mar 2011 | 2976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 g zahar
  • 50 g unt
  • 4 oua
  • 150 g faina
  • 4 linguri apa
  • 4 linguri nuca macinata
  • 20 ml cafea espresso
  • 1 lingura cacao
  • 1/4 lingurita scortisoara
  • 3 picaturi de rom
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cafea expresso si nuca:

Frecam untul cu zaharul, apoi adaugam galbenusurile, esenta de vanilie si mixam.Adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare si amestecam usor cu o lingura sau un tel. Integram apoi faina pe care am amestecat-o cu praful de copt si nucile.


La final adaugam cafeaua in care am pus o lingura de cacao, scortisoara si rom.


Turnam aluatul in tava in care am pus hartie de copt. Coacem checul in cuptorul preancalzit la 180°C pentru 45 de minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cafea expresso si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

19.03.2011, 16:17

cafea,nuca o bunatate

kamy 1

20.03.2011, 15:30

adry88 1

03.06.2011, 10:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si cafea