Chec cu capsuni si ciocolata

de Rocsi in Prajituri, 31 Mai 2012 | 2312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 2 linguri iaurt
  • 5 linguri ulei
  • 1/2 cana zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 2 lingurite cacao
  • 10-12 linguri faina
  • capsuni
  • 50 gr ciocolata alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu capsuni si ciocolata:

Ouale(de la temperatura camerei) le mixam spuma impreuna cu zaharul,pana acesta din urma se topeste. Adaugam iaurtul si uleiul. Apoi punem laptele si esenta. Faina o amestecam cu praful de copt,apoi treptat,o adaugam in compozitie. La urma punem cacaoa si mai mixam pana o incorporam.


Ungem o tava de chec cu unt si turnam compozitia in ea. Ciocolata o taiem bucatele,dar nu foarte mici. Capsunile le spalam,indepartam coditele ,apoi le taiem feliute. Pe mijlocul checului asezam feliute de capsuni,iar deasupra punem bucatele de ciocolata.


Dam tava in cuptorul incins,dar la o temperatura potrivita,160-170 de grade. Lasam checul pana este copt bine(facem testul cu scobitoarea). Cand este gata,il scoatem din cuptor,il lasam sa se raceasca,apoi putem servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu capsuni si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

02.06.2012, 13:02

Mamaie!

Mirela_Tilvescu 1

01.08.2012, 23:52

Arata foarte bine si o sa-l incerc si eu.Felicitari!

Rocsi 1

02.08.2012, 10:31

Multumesc Mirela.Sper sa fie pe placul tau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Chec cu portocale si ciocolata