Ouale(de la temperatura camerei) le mixam spuma impreuna cu zaharul,pana acesta din urma se topeste. Adaugam iaurtul si uleiul. Apoi punem laptele si esenta. Faina o amestecam cu praful de copt,apoi treptat,o adaugam in compozitie. La urma punem cacaoa si mai mixam pana o incorporam.
Ungem o tava de chec cu unt si turnam compozitia in ea. Ciocolata o taiem bucatele,dar nu foarte mici. Capsunile le spalam,indepartam coditele ,apoi le taiem feliute. Pe mijlocul checului asezam feliute de capsuni,iar deasupra punem bucatele de ciocolata.
Dam tava in cuptorul incins,dar la o temperatura potrivita,160-170 de grade. Lasam checul pana este copt bine(facem testul cu scobitoarea). Cand este gata,il scoatem din cuptor,il lasam sa se raceasca,apoi putem servi.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro