Chec cu capsuni si malai

de Corinuta in Prajituri, 8 Mai 2011 | 8153 vizualizari

 

Asteptand primavara :)) am facut un chec cu capsuni si malai tare bun, din care fii-mea a cerut portie dubla :D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 canita zahar
  • 70 g iaurt
  • 4 linguri ulei sau unt topit
  • 2 canite faina sau faina integrala
  • 1/2 canita malai
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 canita cu capsuni taiate cubulete
  • 3-4 capsuni pentru ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu capsuni si malai:

Se bat ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul si acesta din urma se topeste (cca 5 minute), apoi se adauga uleiul cate o lingura, iaurtul si se mixeaza bine. Se amesteca faina cu malaiul si cu praful de copt, apoi se adauga la oua cate putin pana se incorporeaza tot.

Se preancalzeste cuptorul, se unge si se tapeteaza cu faina o tava de chec. Se incorporeza usor capsunile cubulete in aluat si se toarna in tava. Se feliaza cateva capsuni si se insira pe mijloc, pe lungime. Se coace 30-40 de minute la 180 de grade; incercati cu scobitoarea, daca iese curata din blat e copt.

Dupa ce s-a racit se scoate din tava si se poate servi cu frisca sau piure de capsuni.

Pofta buna!

Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu capsuni si malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Corinuta 1

09.05.2011, 15:38

Multumesc, din asta mai am, va servesc cu o feliuta!

Bucataras Medi 1

12.05.2011, 11:02

cu capsuni................mmm...............

Corinuta 1

20.05.2011, 18:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu branza dulce si gem de caise cu nuca