Chec cu capuccino

de ianculubita in Dulciuri, 22 Mar 2013 | 1313 vizualizari

 

Nu am rezistat sa nu fac si eu checul lui gaby-gabytza;nu stiu unde am gresit ca nu mi-a iesit dupa asteptarile mele;poate-mi spuneti voi!!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 3 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 60 g crema de branza
  • 1 plic capuccino
  • 3 linguri ulei
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita cacao
  • esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu capuccino:

Galbenusurile frecate bine pana rezulta o crema albicioasa,adaugam vanilia,crema de branza frecata cu ulei si rom,albusurile spuma apoi faina amestecand cu lingura in miscari usoare;dam deoparte intr-un bol 4linguri pe care le amestecam cu capuccino si cacao dizolvate in lapte;punem in tava unsa si tapetata cu faina compozitia alba,deasupra compozitia cu cacao si cu o furculita amestecam usor;lasam la cuptor 30 min facand testul cu scobitoarea iar dupa ce s-a racit pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu capuccino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

22.03.2013, 20:02

arata fain

Rocsi 1

22.03.2013, 22:48

Si de aici iau putin

gaby_gabytza 1

24.03.2013, 18:05

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Chec cu capuccino