Chec cu carne de curcan

de _Alina_ in Curcan, 9 Iun 2012 | 2103 vizualizari

 

O parjoala uriasa! :D

 

INGREDIENTE

pentru chec:
  • 600 g carne de curcan tocata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 80 g crutoane cu usturoi
  • 1 lgt verdeturi de Provence
  • 1 lgt condiment de pizza de la Fuchs
  • 1 lgt chili
  • 6 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare & piper
pentru glazura:
  • 3 linguri ketchup picant
  • 1 lingura ketchup dulce
  • 1 lingura de bere bruna
  • 2 lgt sos de soia
  • 2 lgt boabe de mustar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu carne de curcan:

1. Curatam si tocam morcovul si ceapa.
2. Maruntim crutoanele.
3. Amestecam toate ingredientele.
4. Punem compozitia intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.
5. Dam la cuptor 1 h 30 min la 190 °C.
6. Amestecam ingredientele pentru glazura.
7. Lasam la racit 15 min dupa ce scoatem din cuptor, apoi punem deasupra glazura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

10.06.2012, 01:42

daca-i o parjoala uriasa,poti sa ne dai si noua

_Alina_ 1

10.06.2012, 07:58

serviti cu incredere!

BuburuzaBubu 1

10.06.2012, 23:22

yuuumy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitive festive