Chec cu carne de curcan

de _Alina_ in Curcan, 9 Iun 2012 | 2394 vizualizari

 

O parjoala uriasa! :D

 

INGREDIENTE

pentru chec:
  • 600 g carne de curcan tocata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 80 g crutoane cu usturoi
  • 1 lgt verdeturi de Provence
  • 1 lgt condiment de pizza de la Fuchs
  • 1 lgt chili
  • 6 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare & piper
pentru glazura:
  • 3 linguri ketchup picant
  • 1 lingura ketchup dulce
  • 1 lingura de bere bruna
  • 2 lgt sos de soia
  • 2 lgt boabe de mustar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu carne de curcan:

1. Curatam si tocam morcovul si ceapa.
2. Maruntim crutoanele.
3. Amestecam toate ingredientele.
4. Punem compozitia intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.
5. Dam la cuptor 1 h 30 min la 190 °C.
6. Amestecam ingredientele pentru glazura.
7. Lasam la racit 15 min dupa ce scoatem din cuptor, apoi punem deasupra glazura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

diaconta 1

10.06.2012, 01:42

daca-i o parjoala uriasa,poti sa ne dai si noua

_Alina_ 1

10.06.2012, 07:58

serviti cu incredere!

BuburuzaBubu 1

10.06.2012, 23:22

yuuumy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini bruschete cu rosii si ierburi aromate la cuptor