Chec cu ciocolata

de rena in Dulciuri, 14 Iun 2014 | 1916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr.faina
  • 5 oua
  • 250gr.zahar
  • 2 linguriti praf de copt
  • 5 linguri cu ulei
  • 3 linguri de cacao
  • 300gr.ciocolata neagra din menaj
  • 250gr.frisca lichida
  • o fiola cu vanilie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata:

Separam albusul de galbenus.Albusurile le batem cu un praf de sare,si galbenusurile cu zahar si esenta de vanilie.


Cernem faina cu cacao si praful de copt.


Intr-o tigaita punem ciocolata la topit cu frisca lichida cand ia clocot dam deoparte si amestecam pana se topeste ciocolata si se face o crema fina.


Cu telul sau cu spatula amestecam galbenusul cu albusul batut cu miscari usoare ,apoi punem cate o lingura din faina cernuta si amestecam usor,punem jumatate din faina apoi adaugam compozitia de ciocolata amestecam usor si continuam sa punem celalanta jumatate de faina.


La sfarsit punem cele 5 linguri de ulei amestecand usor.


Luam tava o tapetam cu ulei si faina ,adaugam compozitia si bagam la cuptor preaincalzit incercand cu o scobitoare din cand in cand.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Pentru mai multa bunatate putem pune glazura de ciocolata pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

28.08.2014, 07:02

Delicios

babi5 1

28.08.2014, 07:16

Gherca Daniela 1

28.08.2014, 09:19

o delicatese, un rasfat si foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat si glazurat cu ciocolata