Chec cu ciocolata si portocale

de ianculubita in Prajituri, 17 Feb 2013 | 1366 vizualizari

 

Sunt abonata la sit-ul Garbo.ro si din cand in cand primesc si cate o reteta printre care si aceasta care este a Timeei.
Multumesc Timea,este super pufos si delicios checul!!

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • 250g zahar
  • 150g faina
  • 1/2plic praf de copt
  • 1plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o portocala
  • 4linguri zeama de portocala
  • 80g ciocolata menaj
  • Pentru glazura
  • 80g ciocolata(eu am pus mai multa)
  • 1lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata si portocale:

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si vanilia;


in alt bol mixam ouale cu zahar pana-si dubleaza volumul,adaugam ulei cate putin,sucul si coaja de portocala,faina, amestecand cu o spatula iar la final ciocolata rasa pe razatoarea cu ochiuri mari;


rasturnam compozitia in tava unsa si tapetata cu faina,o dam la cuptor 30-40min(depinde de cuptor)facand testul cu scobitoarea iar dupa ce s-a racit,turnam glazura si radem portocala deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

17.02.2013, 20:10

bun

T I M E A 1

17.02.2013, 22:08

ma bucur ca ti-a placut . Mie imi place tare mult combinatia de portocala cu ciocolata

diana_k 1

19.02.2013, 16:36

delicios checul cu ciocolata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu rahat