Chec cu cirese

de aziz in Prajituri, 12 Iun 2011 | 2554 vizualizari

 

Reteta este de inspiratie Lia si cu siguranta ar fi trebuit sa iasa perfect daca in mijlocul coptului nu as fi avut pana de curent ....

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 50 gr unt topit
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • o mana de cirese
  • un albus zahar pudra 100 grame+colorant natural de cirese+cateva picaturi lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cirese:

Batem albusurile spuma apoi adaugam zaharul pana obtinem o bezea.faina se amesteca cu praful de copt si sarea.Incorporam faina in albusuri cu o paleta de jos in sus ,pentru a ramane pufos apoi untul.Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt si dam la cuptor (daca avem curent electric:)))180 grade pana trece testul cu scobitoarea.Lasam cam 10 minute si apoi scoatem in usa cuptorului tava si adaugam ciresele fara samburi date prin zahar si faina dam inapoi in cuptor.Intre timp batem un albus spuma cu zaharul pudra si cateva picaturi de lamaie si adaugam colorantul sau puteti folosi sirop facut in casa de visine de coacaza de afine.Cand scoatem checul turnam icing-ul si servim cand se raceste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

mihaelar63 1

15.06.2011, 00:56

Esti prea , auto- exigenta ''
Arata foarte bine

aziz 1

15.06.2011, 08:22

anamaria merci

aziz 1

15.06.2011, 08:22

mihaelar esti draguta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Anisoara