Chec cu cirese

de aziz in Prajituri, 12 Iun 2011 | 3112 vizualizari

 

Reteta este de inspiratie Lia si cu siguranta ar fi trebuit sa iasa perfect daca in mijlocul coptului nu as fi avut pana de curent ....

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 50 gr unt topit
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • o mana de cirese
  • un albus zahar pudra 100 grame+colorant natural de cirese+cateva picaturi lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cirese:

Batem albusurile spuma apoi adaugam zaharul pana obtinem o bezea.faina se amesteca cu praful de copt si sarea.Incorporam faina in albusuri cu o paleta de jos in sus ,pentru a ramane pufos apoi untul.Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt si dam la cuptor (daca avem curent electric:)))180 grade pana trece testul cu scobitoarea.Lasam cam 10 minute si apoi scoatem in usa cuptorului tava si adaugam ciresele fara samburi date prin zahar si faina dam inapoi in cuptor.Intre timp batem un albus spuma cu zaharul pudra si cateva picaturi de lamaie si adaugam colorantul sau puteti folosi sirop facut in casa de visine de coacaza de afine.Cand scoatem checul turnam icing-ul si servim cand se raceste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

mihaelar63 1

15.06.2011, 00:56

Esti prea , auto- exigenta ''
Arata foarte bine

aziz 1

15.06.2011, 08:22

anamaria merci

aziz 1

15.06.2011, 08:22

mihaelar esti draguta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Prajitura dobos