Chec cu cirese

de laura2002 in Prajituri, 3 Iun 2013 | 1625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 1/2 lg cacao
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1/2 praf de copt si zahar vanilat
  • 5 lg apa
  • 5 lg ulei
  • cirese/visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cirese:

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga peste albusurile spuma. Se adauga faina, praful de copt,zaharul vanilat. Compozitia se imparte in 2. In una se pune cacao ,cealalta se lasa simpla.


Intr-o forma de chec se pune hirtie de copt ( se unge cu ulei si faina) se pune o lingura din compozitia simpla, de citeva ori, se aduga citeva cirese si se continua tot asa cu compozitia ramasa. Deasupra se pun ciresele ramase.


Se pune la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit, depinde de cuptor.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Anett 1

03.06.2013, 23:18

o_alta_Anna 1

08.06.2013, 16:02

Si cu apa ce facem?O bem dupa?

gaby_duceag 1

08.06.2013, 16:04


ana, io cred ca se pun in galbenusurile cu ulei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese