Chec cu cirese

de laura2002 in Prajituri, 3 Iun 2013 | 2644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 1/2 lg cacao
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1/2 praf de copt si zahar vanilat
  • 5 lg apa
  • 5 lg ulei
  • cirese/visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cirese:

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga peste albusurile spuma. Se adauga faina, praful de copt,zaharul vanilat. Compozitia se imparte in 2. In una se pune cacao ,cealalta se lasa simpla.


Intr-o forma de chec se pune hirtie de copt ( se unge cu ulei si faina) se pune o lingura din compozitia simpla, de citeva ori, se aduga citeva cirese si se continua tot asa cu compozitia ramasa. Deasupra se pun ciresele ramase.


Se pune la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit, depinde de cuptor.


Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Anett 1

03.06.2013, 23:18

o_alta_Anna 1

08.06.2013, 16:02

Si cu apa ce facem?O bem dupa?

gaby_duceag 1

08.06.2013, 16:04


ana, io cred ca se pun in galbenusurile cu ulei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Luscos ardelenesc
  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida cu branza si cirese