Chec cu crema de branza si nesquik

de lucy2002 in Prajituri, 7 Apr 2014 | 23772 vizualizari

 

Buna ziua!
Dupa mai multa meditatie m-am hotarat sa postez si eu aceasta reteta simpla si foarte buna, inspirandu-ma de la amalia01
Pofta buna !

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 20 linguri de zahar
  • 24 linguri de lapte
  • 20 linguri de ulei
  • 20 linguri de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao ( eu am pus 2 lingiri de nesquik)
  • un praf de sare
  • 200g branza de vaci (eu am pus branza crema de la Lidl la galetusa)
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • Putina nuca de cocos pentru ornat.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu crema de branza si nesquik:

Freci ouale intregi cu mixerul impreuna cu zaharul. Adaugi uleiul, laptele ,faina si zaharul vanilat. Stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie. Aluatul va fi Putin mai gros decat cel de clatite. Tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava. In cealalta 1/2 adaugi cacaoa sau nesquik si torni in tava.

Dai la cuptor pentru cca 45 minute (verifici cu o scobitoare) Cand este copt scoti tava din cuptor si lasi sa se raceasca . Intre timp bati frisca impreuna cu branza poti sa mai adaugi zahar dupa gust daca vrei mai dulce ... Cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa sau iei cateva linguri bune din crema de branza si frisca vegetala si adaugi 2 linguri de nesquik folosesti mixerul pentru omogenizare. Portionezi cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit .

Eu i-am pus cate un mot de frisca cu nesquik si am presarat putina nuca de cocos deasupra .

TIPS-URI

1

Daca dorit ca prajitura sa va iasa mai inalta folositi o tava mai mica ,eu am tava mai mare asa ca prajitura mea nu e asa aspectoasa. Si asteptati sa se raceasca bine ...nerbdarea costa ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu crema de branza si nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

lucy2002 1

08.04.2014, 17:26

Multumesc Anca elucubratiiculinare
Alina

karinna 1

27.04.2014, 07:25

Garantez ca e buna !

lucy2002 1

08.05.2014, 12:49

Multumesc karinna !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si ghimbir