Chec cu crema de branza si nesquik

de lucy2002 in Prajituri, 7 Apr 2014 | 20294 vizualizari

 

Buna ziua!
Dupa mai multa meditatie m-am hotarat sa postez si eu aceasta reteta simpla si foarte buna, inspirandu-ma de la amalia01
Pofta buna !

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 20 linguri de zahar
  • 24 linguri de lapte
  • 20 linguri de ulei
  • 20 linguri de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao ( eu am pus 2 lingiri de nesquik)
  • un praf de sare
  • 200g branza de vaci (eu am pus branza crema de la Lidl la galetusa)
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • Putina nuca de cocos pentru ornat.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu crema de branza si nesquik:

Freci ouale intregi cu mixerul impreuna cu zaharul. Adaugi uleiul, laptele ,faina si zaharul vanilat. Stingi praful de copt cu zeama de lamaie si il adaugi la compozitie. Aluatul va fi Putin mai gros decat cel de clatite. Tapetezi o tava de prajituri cu hartie pentru copt si torni 1/2 din compozitie in tava. In cealalta 1/2 adaugi cacaoa sau nesquik si torni in tava.


Dai la cuptor pentru cca 45 minute (verifici cu o scobitoare) Cand este copt scoti tava din cuptor si lasi sa se raceasca . Intre timp bati frisca impreuna cu branza poti sa mai adaugi zahar dupa gust daca vrei mai dulce ... Cand s-a racit checul, intinzi crema deasupra si decorezi cu ciocolata rasa sau iei cateva linguri bune din crema de branza si frisca vegetala si adaugi 2 linguri de nesquik folosesti mixerul pentru omogenizare. Portionezi cu ajutorul unui cutit ascutit si umezit .


Eu i-am pus cate un mot de frisca cu nesquik si am presarat putina nuca de cocos deasupra .

 

TIPS-URI

1

Daca dorit ca prajitura sa va iasa mai inalta folositi o tava mai mica ,eu am tava mai mare asa ca prajitura mea nu e asa aspectoasa. Si asteptati sa se raceasca bine ...nerbdarea costa ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu crema de branza si nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

lucy2002 1

08.04.2014, 17:26

Multumesc Anca elucubratiiculinare
Alina

karinna 1

27.04.2014, 07:25

Garantez ca e buna !

lucy2002 1

08.05.2014, 12:49

Multumesc karinna !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Chec in doua culori