Chec cu dovleac (ludau) copt

de alinutzika in Prajituri, 20 Noi 2011 | 2661 vizualizari

 

Pt cei care iubesc dovleacul, printre care ma numar si eu...:))

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 250 g piure dovleac copt
  • 250 g faina
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 70 gr unt topit
  • 100 ml lapte
  • 1 vanilie
  • 1 praf de copt
  • 1 varf sare
  • 100 g nuci prajite si maruntite putin.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovleac (ludau) copt:

Se coace dovleacul la cuptor, iar dupa ce e copt, se scoate miezul si se mixeaza ca un piure.


Se amesteca bine toate ingredientele. Se pune compozitia in tavile de chec si se presara deasupra nuca.


Se da la cuptor si se coace la foc mic aproximativ 50 de minute. Rece, se pudreaza cu zahar pudra si vanilie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovleac (ludau) copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

20.11.2011, 21:19

bun

alinutzika 1

20.11.2011, 21:57

fetelor, va multumesc pt aprecieri!

RuxyRux 1

21.11.2011, 21:21

Vai ce bun si ce frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu dovleac, nuci si ciocolata neagra