Chec cu dovleac si aroma de scortisoara

de Angelina_Elena in Dulciuri, 17 Dec 2012 | 3070 vizualizari

 

By Licuta Marin!

 

INGREDIENTE

Pentru 2 checuri avem nevoie de:

  • 400 g dovleac copt
  • 400 g faina
  • 300 g zahar
  • 200 ml lapte
  • 150 ml ulei
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dovleac si aroma de scortisoara:

Amestecam ouale cu zaharul si uleiul pana obtinem o crema pufoasa.


Adaugam dovleacul, apoi laptele si omogenizam.


Adaugam faina amestecata cu praful de copt, scortisoara si sarea. Obtinem un aluat omogen.


Punem compozitia in doua forme de chec de dimensiune 25x12x8 cm.


Coacem checurile la foc mediu timp de o ora.


Scoatem apoi formele din cuptor si le lasam sa se racoreasca cca. 15 minute.


Scoatem apoi checurile din forme, le lasam sa se raceasca bine, iar cand sunt rece le pudram cu zahar.


Checul cu dovleac si aroma de scortisoara este un desert minunat, parfumat si delicios!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dovleac si aroma de scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Corinuta 1

19.12.2012, 10:18

tare bun cred ca e!

sebirizescu 1

20.12.2012, 20:15

super bun

nilgun 1

19.10.2013, 11:57

yummmy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Desert chec pufos