Chec cu dulceata de mere (de post)

de Gabitsa in Prajituri, 4 Apr 2014 | 2187 vizualizari

 

Ceva dulce si rapid !

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de apa minerala Borsec
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana de ulei
  • 3 cani de faina
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de cacao
  • 4 linguri de dulceata de mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu dulceata de mere (de post):

Intr-un vas se pun apa, zaharul, praful de copt, cana de ulei si se amesteca pana se omogenizeaza toate. Adaugam esentele si faina. Obtinem o compozitie de chec. Se imparte compozitia in doua parti egale. In una din compozitii se pune cacao si se amesteca bine cu telul. Tot in aceasta compozitie de cacao se adauga si dulceata de mere si se amesteca. Se toarna compozitia alba si dupa aceea cea de cacao si facem diferite miscari cu furculita. Se baga la cuptor. Se lasa cat este nevoie deoarece depinde de fiecare cuptor. Se probeaza cu scobitoarea

 

TIPS-URI

1

se poate adauga si zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu dulceata de mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadea68 1

05.04.2014, 17:20

Rocsi 1

05.04.2014, 20:07

Gabitsa 1

06.04.2014, 10:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si aluat ras (de post)