Rulada Moni

de Denissa in Prajituri, 23 Feb 2012 | 10554 vizualizari

 

O prajitura rapida fara coacere

 

INGREDIENTE

  • 400 gr biscuiti simpli
  • 100 gr nuca de cocos
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 1 pachet de unt (200 gr)
  • 200-250 ml lapte
  • esenta de rom
  • 3 linguri de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Moni:

Laptele se pune la incazit cu zaharul si cacaua si se lasa pana da intr-un clocot apoi se lasa sa se raceasca.

Separat biscuitii se macina fin peste care se adauga compozitia de lapte care s-a racit. Se amesteca bine.

Separat untul se freaca bine cu zaharul pudra si se pune apoi si nuca de cocos.

Compozitia de biscuiti se intinde cu sucitorul pe o folie alimentara, unsa in prealabil cu unt si presarata cu nuca de cocos, peste care se pune crema de unt si cocos.

Se ruleaza, se strange bine si se da la rece.

E delicioasa!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Moni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu foaie de napolitana