Chec cu ficatei de pui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2012 | 6248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 7 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • jumatate lingurita de piper
  • 1 praf de copt
  • 1 kg ficatel de pui
  • 7-8 linguri faina alba
  • 1 borcan 400 gr ciuperci intregi
  • miez de lapte Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ficatei de pui:

Ficateii ii spalam in cateva ape,apoi ii lasam sa stea 10 minute in apa rece sa mai iese sangele din el.

Ouale le mixam spuma.

Adaugam piperul,sarea si praful de copt,iar la urma faina.

Patrunjelul si mararul il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.

Usturoiul il curatam,il spalam si il pisam.

Atat verdeata cat si usturoiul le incorporam in compozitia de oua.


Ficatelul il scurgem de apa,apoi il rumenim intr-o tigaie,dar fara ulei,cam 2 minute pe o parte si 2 minute pe cealalta parte,apoi il scoatem pe o farfurie in care asezam un servetel de hartie.


Ciupercile le scoatem din borcan si le spalam.

Daca sunt micute le lasam intregi,daca nu le taiem in 3 sau 4 feliute.

Luam doua tavi de chec ,le ungem cu margarina si le tapetam cu hartie de copt.

Punem in fiecare tava cate un polonic si jumatate din compozitia de oua.

Taiem bucatele de ficat,nu foarte marunt si il punem in tavi,in egala masura si uniform.


Deasupra punem restul de compozitie de oua.

Asezam cate doua felii de miez de lapte Delaco,apoi punem ciupercutele si le impingem putin cu degetul in compozitie.


Dam tavile in cuptorul incins pentru 45 de minute.

Cand este gata,il scoatem,il lasam sa se racoreasca,apoi servim.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Rocsi 1

04.06.2012, 19:38

Ancuta sper sa va placa!

ionix 1

15.08.2012, 15:30

Ah, m-ai păcălit... n-am știut că e cu ciuperci și am păpat. Dar a fost deliciooooos. O să fac și eu.

Rocsi 1

15.08.2012, 20:25

Ionela nu te-am pacalit.Cel ce l-am pregatit cand ai venit tu era fara ciuperci!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciuperci in foietaj