Chec cu frisca si ciocolata

de susu in Prajituri, 16 Iun 2011 | 3030 vizualizari

 

Reteta de la bucataras Miha

 

INGREDIENTE

  • 180 gr crema de unt milli
  • 3 oua
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 50 gr ciocolata cu lapte
  • 20 gr cacao
  • 150 gr faina
  • 1 praf de copt
  • Esente
  • Cognac
  • 2 maini de nuca
  • 150 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu frisca si ciocolata:

Nuca se macina la robot impreuna cu o lingura de zahar pudra pentru a nu se face pasta. Ciocolata se topeste la microunde, smantana se bate frisca si albusurile se separa de galbenusuri. Crema de unt se mixeaza cu zaharul si esentele iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare si cativa stropi de lamaie. Adaugam la crema de unt galbenusurile pe rand si mixam dupa fiecare. Punem apoi ciocolata si faina amestecata cu cacaoa si praful de copt. La sfarsit incorporam frisca batuta si albusurile spuma amestecand usor de jos in sus. Se da la cuptor la foc mediu pentru 30-40 minute. Se face testul cu scobitoarea dupa care se lasa sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu frisca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

16.06.2011, 15:13

place mult

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:16

bun

adasev12 1

16.06.2011, 15:27

ffffff bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Twix