Desert rulada de biscuiti cu crema de cocos

de Toamna07 in Prajituri, 12 Oct 2012 | 57549 vizualizari

 

Forfotind prin dulapurile din bucatarie am adunat niste pachetele cu ingrediente, toate incepute, pe care le-am pus cap la cap in desertul urmator. Aveam idee de acesta rulada de pe vremea cand mergeam cu colindul si adunam biscuiti pe care mama Ii transforma in salam de biscuiti sau in rulada cu pricina.

 

INGREDIENTE

  • 2 foi :
  • 500 g biscuiti pettit beurre
  • 400 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 2-3 linguri de zahar
  • Crema:
  • 1 pachet de unt
  • 100 g nuca de cocos razuita
  • 200 g zahar pudra vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada de biscuiti cu crema de cocos:

Foi: Se fierbe laptele cu cacao si zahar. Se zdrobesc cat mai fin biscuitii (se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece. Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua. Intindem aluatul cu sucitorul intre doua folii alimentare.


Crema: Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos. Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza. Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem uniform peste fiecare foaie. Rulam strans in folie si dam la frigider.


Scoatem apoi rulada din folie si o feliem. Foarte buna este!


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada de biscuiti cu crema de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

nuti28 1

06.11.2013, 18:13

delicioasa

wampiruta 1

21.02.2015, 11:33

Foarte buna reteta, am incercat-o si a fost foarte apreciata!

Toamna07 1

07.03.2015, 14:02

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Rulada necoapta cu nuca de cocos