Chec cu fructe de padure

de Oana in Dulciuri, 23 Apr 2015 | 2499 vizualizari

 

Pofta de dulce :) 

 

INGREDIENTE

  • oua- 6 buc
  • zahar- 200 gr
  • faina- 200 gr
  • praf de copt- 1 lingurita
  • ulei- 4 linguri
  • un praf de sare
  • extract sau esenta de vanilie- o lingurita
  • coaja rasa -de la o lamaie
  • fructe de padure congelate- 300 gr
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu fructe de padure:

Separati ouale si bateti albusurile cu un praf de sare. Adaugati apoi zaharul treptat pana obtineti o bezea tare.


Amestecati galbenusurile cu uleiul, putin cate putin, ca la maioneza, apoi turnati-le peste bezea. Amestecati usor, cu o spatula, de jos in sus, sa nu se lase bezeaua


Adaugati coaja rasa de lamaie si vanilia, apoi faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin si incorporati-le usor.


La final, adaugati fructele de padure in compozitia de chec si amestecati foarte usor.


Tapetati cu ulei si faina doua tavi de chec si impartiti compozitia in doua.


Coaceti checurile la 180 de grade, 45 de minute si faceti testul cu scobitoarea.


Lasati checurile la racit in tava jumatate de ora, apoi scoateti-le pe un gratar si lasati-le sa se raceasca complet.


Pudrati checurile cu zahar pudra inainte de servire.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

dantes 1

24.04.2015, 10:24

delicios!

noiinbucatarie 1

07.06.2016, 23:06

cat de bine arata!

Aletta 1

20.07.2016, 12:18

uuuu ce bunatate,bun la cafea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chec simplu