Chec cu glazura de lamaie

de -Miti- in Prajituri, 28 Apr 2011 | 2356 vizualizari

 

Glazura e secretul acestui chec...ma faceti sa-mi dezvalui si secretele acuma:)))

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cup faina
  • 3/4 cup zahar
  • 3 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • coaja de la o lamaie,rasa
  • 3/4 cup lapte
  • 1 ou batut
  • 1/3 cup margarina topita
  • Glazura
  • 1/4 cup zahar
  • sucul proaspat stors de la o lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu glazura de lamaie:

Se amesteca faina,zaharul,praful de copt,sarea si coaja de lamaie rasa.


Se adauga laptele,oul si margarina.


Se toarna compozitia in forma de chec si se da la cuptorul preincalzit cam 30-35 de minute.


Cand e aproape gata,se pune zaharul ptr glazura si sucul de lamaie intr-o craticioara.


Se tine pe foc pana se topeste zaharul.


Se scoate checul si se fac gauri din loc in loc cu o scobitoare.


Se toarna glazura peste chec,cat e cald.


 

TIPS-URI

1

1 cup = 1 cana de 200 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu glazura de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

-Miti- 1

29.04.2011, 09:22

draga cristina,poti sa-l iei pe tot ca eu boicotez dulciurile in perioada asta am refuzat ieri o felie de tort

mamaieelena 1

02.05.2011, 14:09

adry88 1

14.05.2011, 17:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Chec cu crema de branza