Chec cu glazura de lamaie

de -Miti- in Prajituri, 28 Apr 2011 | 2495 vizualizari

 

Glazura e secretul acestui chec...ma faceti sa-mi dezvalui si secretele acuma:)))

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cup faina
  • 3/4 cup zahar
  • 3 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • coaja de la o lamaie,rasa
  • 3/4 cup lapte
  • 1 ou batut
  • 1/3 cup margarina topita
  • Glazura
  • 1/4 cup zahar
  • sucul proaspat stors de la o lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu glazura de lamaie:

Se amesteca faina,zaharul,praful de copt,sarea si coaja de lamaie rasa.


Se adauga laptele,oul si margarina.


Se toarna compozitia in forma de chec si se da la cuptorul preincalzit cam 30-35 de minute.


Cand e aproape gata,se pune zaharul ptr glazura si sucul de lamaie intr-o craticioara.


Se tine pe foc pana se topeste zaharul.


Se scoate checul si se fac gauri din loc in loc cu o scobitoare.


Se toarna glazura peste chec,cat e cald.


 

TIPS-URI

1

1 cup = 1 cana de 200 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu glazura de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

-Miti- 1

29.04.2011, 09:22

draga cristina,poti sa-l iei pe tot ca eu boicotez dulciurile in perioada asta am refuzat ieri o felie de tort

mamaieelena 1

02.05.2011, 14:09

adry88 1

14.05.2011, 17:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie si branza de vaci