Biscuiti spritati

de cccris in Prajituri, 23 Feb 2010 | 26867 vizualizari

 

Sint foarte simplu de facut si minunati dimineata la cafea.

 

INGREDIENTE

  • unt - 230g  
  • crema de brinza - 100g  
  • zahar - 110g  
  • 1 galbenus  
  • faina - 400g  
  • scortisoara - 1 lingurita  
  • sare - 1/2 lingurita  
  • vanilie  
  • coaja de lamaie  
  • cuisoare pisate  
  • orice arome va mai plac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spritati:

Se amesteca untul cu brinza si zaharul, se adauga galbenusul, apoi faina si restul ingredientelor.


Sau mai simplu, la masina de paine - lichidele + faina pina ce se omogenizeaza aluatul.


Cei care au gindit reteta zic sa sa mai tinem aluatul la rece 30 min, dar eu nu mai fac asta si pun direct in sprit si fac forme cum vreau eu. Am bagat aluatul data trecuta la frigider si l-am uitat mai mult de 30 min. Se intarise de nu mai puteam sa-l torn cu spritul in tava. L-am modelat cu mina in forma de covrigei. E ok oricum decideti sa faceti.


Se tin la cuptorul incins la temperatura nu foarte mare cam 15 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spritati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Dnelutza 1

24.02.2010, 11:41

salvez si eu spritatii astia, sa-i fac pentru barbat, care rontaie mereu biscuitii fetei

ionix 1

24.02.2010, 11:41

Cris, nu cred ca am... cand am cumparat masina mi-au dat-o fara doua chestii, una stiu ca era forma pt carnati, si nu stiu care e a doua chestie
si eu as cumpara numai prostii noroc ca ma opreste portofelul

Bya Ralu 1

07.08.2013, 19:07

buni buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose cu mere