Tarta cu struguri

de Bucatardinpasiune in Prajituri, 5 Feb 2013 | 16895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • - 400 gr. biscuiti digestivi,
  • - 150 gr. unt,
  • - 1 fiola esenta de vanilie Dr. Oetker.
  • Pentru crema:
  • - 600 gr. iaurt,
  • - 200 ml. frisca lichida HuLaLa (o cutie mica),
  • - coaja rasa a unei lamai,
  • - 500 gr. struguri,
  • - 125 gr. zahar tos,
  • - 3 pliculete gelatina.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri:

Pentru blat, strivim biscuitii, fie in robot, fie ii asezam intr-un prosop de bumbac, peste care trecem o sticla apasand pe ea cu forta. Topim untul si il turnam impreuna cu esenta de vanilie peste biscuitii striviti. Omogenizam ingredientele si asezam blatul intr-o tava cu peretii detasabili, presandu-l la suprafata cu o lingura.


Apoi spalam bine strugurii, taiem boabele in doua si eliminam samburii (eu am fost norocoasa in privinta strugurilor negri pentru ca au fost un soi fara samburi :-) )


Amestecam zaharul cu iaurtul, coaja rasa de lamaie si jumatatile de boabe de struguri. Apoi incorporam usor in iaurt frisca batuta şi gelatina dizolvata conform instructiunilor de pe ambalaj.


Turnam crema peste blat si lasam la frigider minim o ora, timp in care crema se va intari.


Rezultatul a fost incantator si de-a dreptul delicios!


Enjoy!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

daellya 1

07.07.2013, 13:39

arata super,o sa incerc sa il fac si eu !

GJ203702390 1

07.07.2013, 13:49

ARATA F BINE

mihaelar63 1

04.01.2014, 14:44

Frumosa sectiune , de-ti vine sa o mananci ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu struguri