Tarta cu struguri

de Bucatardinpasiune in Prajituri, 5 Feb 2013 | 25894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • - 400 gr. biscuiti digestivi,
  • - 150 gr. unt,
  • - 1 fiola esenta de vanilie Dr. Oetker.
  • Pentru crema:
  • - 600 gr. iaurt,
  • - 200 ml. frisca lichida HuLaLa (o cutie mica),
  • - coaja rasa a unei lamai,
  • - 500 gr. struguri,
  • - 125 gr. zahar tos,
  • - 3 pliculete gelatina.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri:

Pentru blat, strivim biscuitii, fie in robot, fie ii asezam intr-un prosop de bumbac, peste care trecem o sticla  apasand pe ea cu forta. Topim untul si il turnam impreuna cu esenta de vanilie peste biscuitii striviti. Omogenizam ingredientele si asezam blatul intr-o tava cu peretii detasabili, presandu-l la suprafata cu o lingura.

Apoi spalam bine strugurii, taiem boabele in doua si eliminam samburii (eu am fost norocoasa in privinta strugurilor negri pentru ca au fost un soi fara samburi :-) )

Amestecam zaharul cu iaurtul, coaja rasa de lamaie si jumatatile de boabe de struguri. Apoi incorporam usor in iaurt frisca batuta şi gelatina dizolvata conform instructiunilor de pe ambalaj.

Turnam crema peste blat si lasam la frigider minim o ora, timp in care crema se va intari.

Rezultatul a fost incantator si de-a dreptul delicios!

Enjoy!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

daellya 1

07.07.2013, 13:39

arata super,o sa incerc sa il fac si eu !

GJ203702390 1

07.07.2013, 13:49

ARATA F BINE

mihaelar63 1

04.01.2014, 14:44

Frumosa sectiune , de-ti vine sa o mananci ))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu struguri