Chec cu iaurt si zmeura

de adela1981 in Dulciuri, 16 Iul 2012 | 1281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • 150 gr iaurt ( eu am avut 0,1 %)
  • 1 lingurita praf de copt
  • 5 linguri faina (pline, cca 150 gr )
  • 100 gr zmeura
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • unt pentru uns tava
  • 1 ligura de faina
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu iaurt si zmeura:

Mixam ouale cu zaharul si vaniliile, apoi adaugam untul moale, la temperatura camerei. Mixam foarte bine apoi adaugam iaurtul. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam la compozitia obtinuta. Se amesteca foarte bine, apoi se adauga zmeura. Turnam compozitia in tava de chec, uns cu unt si presarata cu faina. Se coace in cuptorul incalzit , pana ce trece testul scobitori. Se scoate din tava , se lasa la racit, apoi se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu iaurt si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

17.07.2012, 08:55

servesc si eu o feliuta

Sim0na 1

18.07.2012, 20:56

Delicios arata!!

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 19:44

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane de post