Chec cu lamaie

de Bucataria_Portocalie in Prajituri, 26 Mai 2010 | 7607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 250 gr zahar
  • 150 ml ulei
  • 400 gr faina
  • extract de vanile
  • o lingurita praf de copt
  • 2-3 lamai
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu lamaie:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugand treptat toata cantitatea de zahar, extractul de vanilie, zeama de la cele 2 lamai si coaja de lamaie. Galbenusurile le amestecam bine cu ulei si le adaugam usor amestecand cu un tel peste compozitia de albusuri.


Incorporam treptat si faina amestecata cu praful de copt.


Punem compozitia in forme de chec tapetate cu hartie de copt si dam in cuptorul incins in prealabil la foc mic pana trece de testul cu scobitori.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Rocsi 1

22.12.2013, 10:59

La multi ani cu multe bucurii!

Geanina87 1

22.12.2013, 15:25

La multi ani!

Bunica 1

22.12.2014, 08:43

La mulți ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

RETETA RECOMANDATA
Alba ca zapada