Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Nu sunt multumita de aspectul acestui chec pentru ca am un cuptor cam de varsta mea si de fiecare data trebuie sa-l rog frumos sa nu-mi arda ceva dar gustul il garantez!!
Facem o crema pufoasa din unt, 4 galbenusuri si 3 linguri zeama de lamaie, adaugam pe rand ouale intregi, faina amestecata cu praful de copt, sare si laptele. Dupa ce totul este omogenizat, dam deoparte intr-un bol jumatate din aluat, in care amestecam restul de zeama de lamaie, pudra de migdale, migdalele tocate cu cutitul si esenta de migdale. In a doua parte incorporam cacao.
In tava unsa cu ulei, rasturnam aluatul cu migdale, deasupra aluatul cu cacao, scuturam putin tava si lasam la cuptor la foc mic 50 minute; dupa ce s-a racit punem deasupra sosul de ciocolata si servim.
Pentru sos, punem intr-un vas frisca, untul iar cand a ajuns la temperatura de fierbere, dam vasul deoparte, adaugam ciocolata si amestecam pana se dizolva.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult