Desert prajitura cu pere cu banane

de Lau in Prajituri, 23 Ian 2020 | 235 vizualizari

 

, Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • 1 banana
  • 1 lingura migdale
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura zahar brunt
  • 1 lingura unt
  • 2 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 1 varf cutit scortisoara
  • 1 varf cutit ghimbir
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu pere cu banane:

Ungem tava cu unt(eu am folosit o tava de tarta)adaugam zaharul brun si cel alb.


Curatam perele de coaja si de seminte,le taiem in 4,asezam in tava si in lcurile ramase adaugam felii de banana.


Dam tava la cuptorul incalzit cca 10 min pana ce se caramelizeaza usor.


Intre timp mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa,adaugam galbenusurile si micam pana ce se omogenizeaza.


Cernem faina cu condimentele dupa gust,amestecam cu paleta cu miscari usoare de jos in sus.


Scoatem tava de la cuptor adaugam migdalele si turnam deasupra aluatul.


Dam tava la cuptor cca 20 min(facem proba cu scobitoarea)la 180 grade.


O lasam sa se raceasca cca 5 min in tava dupa care o rasturnam pe un platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu pere cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ancutsa 1

24.01.2020, 16:22

Delicios!

Rocsi 1

25.01.2020, 21:01

dantes 1

30.01.2020, 10:26

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foi de napolitana cu crema