Chec cu nuca si gem de caise

de Luckycake in Prajituri, 10 Feb 2014 | 9266 vizualizari

 

Un chec potrivit pentru oricare zi a saptamanii , rapid de facut si gustos.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente(tava mare de chec):
  • 4 oua
  • 1 1/2 cani faina
  • 150 ml lapte
  • 150 grame unt topit
  • 1 plic praf de copt
  • 1 cana zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 grame miez nuca maruntit
  • 4 linguri gem caise
  • zahar pudra pt ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca si gem de caise:

Mixam ouale cu zaharul 2 min apoi adaugam untul si laptele,mixam bine.Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitie  mixand pana la incorporare, adaugam si nucile. Apoi impartim aluatul in 2 si o parte o amestecam cu cacao.Luam tava de chec si o ungem cu putin unt apoi o tapetam cu faina.Turnam 1/2 din compozitia fara cacao,presaram 1/2 din  gem , apoi punem compozitia de cacao restul de gem si la urma 1/2 din compozitia fara cacao. Dam la cuptor la 180 grade timp de 40 minute , apoi il verificam ,daca mai e nevoie il lasam 5 -10 minute.Dupa ce e facut  il lasam sa se raceasca apoi il pudram cu zahar si il servim cu o cafea sau o cana de lapte 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Corinuta 1

16.02.2014, 14:08

Foarte frumos ti-a iesit!

Luckycake 1

16.02.2014, 21:40

Imi plac prajiturile marmotate, sunt aspectuoase si gustoase

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 15:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu stafide si nuci