Chec cu nuca si gem de caise

de Luckycake in Prajituri, 10 Feb 2014 | 3751 vizualizari

 

Un chec potrivit pentru oricare zi a saptamanii , rapid de facut si gustos.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente(tava mare de chec):
  • 4 oua
  • 1 1/2 cani faina
  • 150 ml lapte
  • 150 grame unt topit
  • 1 plic praf de copt
  • 1 cana zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 grame miez nuca maruntit
  • 4 linguri gem caise
  • zahar pudra pt ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca si gem de caise:

Mixam ouale cu zaharul 2 min apoi adaugam untul si laptele,mixam bine.Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam la compozitie mixand pana la incorporare, adaugam si nucile. Apoi impartim aluatul in 2 si o parte o amestecam cu cacao.Luam tava de chec si o ungem cu putin unt apoi o tapetam cu faina.Turnam 1/2 din compozitia fara cacao,presaram 1/2 din gem , apoi punem compozitia de cacao restul de gem si la urma 1/2 din compozitia fara cacao. Dam la cuptor la 180 grade timp de 40 minute , apoi il verificam ,daca mai e nevoie il lasam 5 -10 minute.Dupa ce e facut il lasam sa se raceasca apoi il pudram cu zahar si il servim cu o cafea sau o cana de lapte


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca si gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Corinuta 1

16.02.2014, 14:08

Foarte frumos ti-a iesit!

Luckycake 1

16.02.2014, 21:40

Imi plac prajiturile marmotate, sunt aspectuoase si gustoase

gaby_gabytza 1

31.03.2014, 15:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Chec Sylvia