Fursecuri cu malai

de Lau in Prajituri, 20 Apr 2011 | 1354 vizualizari

 

reteta o am de pe blogul lui laura,sunt foarte buni,

 

INGREDIENTE

  • 275 g faina
  • 200 g unt rece
  • 150 g malai
  • 1 ou
  • 100 g zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
  • coaja rasa de la o portocala
  • pentru ornat
  • 100 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu malai:

din ingredientele mai sus mentionate se framanta un aluat care se inveleste in folie si se lasa la rece 1 ora.


se intinde o foaie si se decupeaza formele,se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 8 min la 200 grade (sa fie incalzit cuptorul inainte)


se marunteste ciocolata si se se topeste cu 6 linguri de lapte la baie-marie


se lipesc fursecurile cate 2 cine doreste si se toarna glazura deasupra,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

21.04.2011, 11:12

kamy

Lau 1

21.04.2011, 11:12

ina mersi

adry88 1

31.05.2011, 16:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Linzer cu gem de zmeura