Chec cu nuca si stafide

de Georgiana78 in Prajituri, 31 Ian 2013 | 6233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ceasca ulei (ceasca de 200ml)
  • 1 ceasca apa rece
  • 1 ceasca zahar
  • 1,5 lingura otet
  • 1/2 lingurita sare
  • coaja rasa de lamaie si portocala
  • esenta vanilie
  • 2 cesti faina
  • 1 lingurita bicarbonat sodiu
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • nuca si stafide dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca si stafide:

- se bate uleiul cu zaharul, se adauga otetul, apa, esentele si sarea si se omogenizeaza totul


- se adauga faina amestecata cu praful si bicarbonatul si se amesteca bine


- 2/3 din compozitie se da deoparte iar in 1/3 ramasa se incorporeaza cacaua


- se unge tava de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina


- se incinge cuptorul la 180 grade


- se aseaza in tava cu lingura in lungime aluat alb si negru, se presara nuca si stafide, iar aluat alb si negru si tot asa pana se termina compozitiile.


- se introduce tava la cuptor pentru 40-45 minute.


Asta e tot!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Bunica 1

31.01.2013, 20:52

ana

lia maria 1

01.02.2013, 12:23

tare bine arata si cat o fi de bun

Georgiana78 1

01.02.2013, 18:26

Lia, iti multumesc si da este foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec de post