Chec cu Nutella

de Rocsi in Prajituri, 19 Oct 2012 | 2117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri cu nutella
  • 5 linguri apa minerala
  • 170 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
  • 1/2 sticluta esenta de rom
  • 165-175 gr faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu Nutella:

Punem nutella intr-un vas si o topim pe baie de aburi ( sau la miscounde). Separam ouale. Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul pana devine o spuma tare. Incorporam galbenusurile unul cate unul, apoi zaharul pudra cu pastai de vanilie. Adaugam apa minerala, praful de copt, esenta de rom si le omogenizam. Punem si nutella topita, apoi faina in ploaie. La sfarsit adaugam coaja rasa de lamaie.


Ungem o tava de guguluf ( sau una normala de chec) cu unt si o tapetam cu faina bine. Turnam compozitia in ea si o introducem in cuptorul incins. Reglam o temperatura potrivita pentru coacere. Dupa vreo 35-40 de minute verificam daca este copt ( facem testul cu scobitoarea). Cand este gata il scoatem sa se raceasca.


Il puteti lasa simplu, pudra cu zahar sau glazura. Merge perfect langa cafeluta de dimineata (la mine a fost o ciocolata calda). Sa aveti pofta!


Sursa de inspiratie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

Rocsi 1

22.10.2012, 15:51

Multumesc draga mea....

twilight7 1

22.10.2012, 22:27

foarte bun.felicitari!

Rocsi 1

22.10.2012, 23:05

Multumesc Twili

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si dulceata de cirese negre