Chec cu portocala si ciocolata

de GeorgiG in Prajituri, 24 Ian 2017 | 541 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa.
Va suparati, nu va suparati va mai aduc si eu un chec foarte bun inspirat de la Timea. Un deliciu total, multumesc Timea.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 g zahar
  • 300 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 200 ml ulei
  • coaja rasa de la 2 portocale mici
  • 8 linguri suc de portocala (zeama de la 2 portocale mici)
  • 80 g chipsuri de ciocolata
  • 300 g fineti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu portocala si ciocolata:

Mixam spuma ouale cu zaharul, pana acesta se topeste si ouale devin spumoase.


Adaugam uleiul mixand in continuare, apoi coaja si sucul de portocala. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt, amestecand usor si la final, chipsurile de ciocolata.


Punem compozitia in tava sau, in cazul meu, intr-o forma de silicon si introducem in cuptorul incins pentru 45-50 de minute.


Scoatem tava din cuptor, lasam sa se racoreasca, apoi scoatem checul din tava.


Dupa ce s-a racit, il imbracam cu fineti, decoram cu ornamente de ciocolata si coaja rasa de portocala.


Noi nu am rezistat sa se raceasca si l-am imbracat cu fineti cat inca era cald si l-am si taiat imediat. Un deliciu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu portocala si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

miki_a 1

27.01.2017, 05:17

Un chec cu care nu ai cum să dai greș...ciocolată, portocale.....deliciu!

oanapl 1

27.01.2017, 14:03

Ce pufos si delicios e!

GeorgiG 1

28.01.2017, 22:04

Multumesc frumos !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti