Chec cu ricotta

de Andreea Caroline in Dulciuri, 1 Apr 2014 | 4872 vizualizari

 

M-am inspirat dupa prajitura cu branza de la Miha.Eu am folosit foma de chec,de aceea am si schimbat denumirea si in plus am folosit branza ricotta inlocul branzei de vaci.Deci... o bunatate !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 70 gr zahar
  • 4 linguri cu ulei
  • 4 linguri cu lapte
  • 7 linguri cu faina
  • 1\2 plic praf de copt
  • 150 gr branza ricotta
  • 50 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ricotta:

Mixam oul cu un praf de sare.Adaugam zaharul si mixam pana ce obtinem o compozitie cremoasa ce si-a triplat volumul.


Adaugam apoi uleiul si mixam in continuare.


Amestecam faina cu praful de copt si adaugam la compozitie alternind cu laptele.


Trebuie sa obtinem o compozitie ca o smantana mai groasa.


Tapetam o tava pentru chec cu hartie de copt si turnam compozitia.


Separat amestecam ricotta cu zaharul,oul si smantana.Turnam peste compozitia din tava si amestecam usor cele doua compozitii.


Dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pana ce checul s-a rumenit frumos.


Dupa preferinta se presara zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:20

Adi75 1

02.04.2014, 21:05

meritã încercat checul tau...

Andreea Caroline 1

02.04.2014, 21:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plumcake cu ricotta si lamaie