Plumcake cu ricotta si lamaie

de mihaelalalala in Prajituri, 9 Iun 2014 | 19789 vizualizari

 

O prajitura foarte gustoasa cu putine ingrediente formata dintr-un un aluat moale si usor ce ti se topeste in gura!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ricotta
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 gr faina
  • 100 gr amidon
  • 100 gr unt
  • 2 lamai
  • 1 plic praf de copt
  • praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plumcake cu ricotta si lamaie:

- amestecam cu mixerul ricotta, zaharul si praful de sare pentru 3 minute;


- adaugam ouale treptat, unul cate unul si mixam bine pana devine o compozitie cremoasa;


- faina, amidonul si praful de copt le adaugam in compozitia obtinuta si mixam din nou pentru cateva minute;


- la urma adaugam untul topit, coaja si zeama de la cele 2 lamai.


Dam tava la cuptorul preincalzit la 180° pentru 40 de minute (facem testul cu scobitoarea inainte de a scoate prajitura din cuptor).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plumcake cu ricotta si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelalalala 1

10.06.2014, 16:59

Ma bucur ca va place, va multumesc tuturor!!!

tarasmariana 1

11.06.2014, 04:04

laura_n 1

16.06.2014, 14:16

biig like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec parfumat cu lamaie si unt