Chec cu somon si zucchini

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 21 Dec 2013 | 15353 vizualizari

 

Pentru ca saptamana trecuta am incercat prima data aceasta varianta de chec aperitiv si ne-a placut foarte mult,am revenit cu o noua reteta,pe acelasi principiu,insa cu ingrediente usor diferite.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 buc zucchini
  • 1 morcov
  • 150 gr somon fume
  • 2 catei de usturoi
  • curry,
  • ienibahar
  • chimen macinat,
  • piper sechuan
  • branza de vaca afumata
  • 4 linguri smantana
  • 7 oua
  • 5 linguri faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu somon si zucchini:

Am tocat zucchini si morcovul cubulete,branza am dat-o pe razatoarea mare,usturoiul l-am tocat marunt,somonul l-am taiat cubulete.


Intr-un castron am spart cele 7 oua si le-am batut bine pana au facut spuma,am adaugat condimentele,smantana,faina si apoi branza rasa si legumele,iar laurma de tot bucatile de somon.Am incorporat totul bine si apoi am impartit compozitia in 2 tavi de chec.


Le-am dat la cuptor la foc mediu,pana s-au rumenit frumos.Am scos tavile din cuptor si am lasat checul sa se raceasca foarte bine inainte de a-l taia pentru a nu il rupe.


Se poate servi ca si aperitiv si se pot pune ce legume si condimente aveti sau va plac.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu somon si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

marcela1979 1

22.12.2013, 09:39

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 12:38

bun bun

babi5 1

22.12.2013, 14:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu gust de pizza