Chec cu sticksuri din dovleac

de abetina in Dulciuri, 16 Ian 2017 | 2634 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina de grau
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 castronel cu sticksuri din dovleac placintar
  • 2 linguri zahar vanilat cu grad scazut de vanilie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu sticksuri din dovleac:

Se curata un dovleac placintar si se taie sub forma de sticksuri care se vor folosi la chec.
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se pun la mixat cu un praf de sare si se mixeaza pana cand devin o pasta densa, se adauga zaharul vanilat, zaharul si se continua mixarea, pret de cateva minute, apoi se opreste mixarea.
   Intr-un castronel se pun galbenusurile cu uleiul si se amesteca usor, dupa care se adauga, putin cate putin, peste albusurile spuma si se omogenizeaza usor cu o spatula.
    Intr-un castronel, se pune faina de grau si praful de copt, se omogenizeaza, se presara sub forma de ploaie peste compozitie si se continua omogenizarea, incet cu aceeasi spatula, pana la incorporarea foarte bine a tuturor ingredientelor.
   Intr-o tava rotunda, se asaza hartie de copt, pe mijlocul tavii, se asaza o cutie de tabla de la un compot, cutie care a fost imbracata in hartie de copt, se asaza sticksurile de dovleac care au fot trase prin zahar vanilat cu grad scazut de vanilie, pe margini si se toarna compozitia in tava. Se continua asezarea sticksurilor pe langa tava, prin interior si pe langa cutie, pana se termina, apoi se da tava la cuptorul incalzit, pentru circa o ora. Se taie cand se raceste. Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu sticksuri din dovleac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec margareta