Chec cu ton si sos pesto

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2011 | 1916 vizualizari

 

Este un aperitiv foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 2conserve de ton mari
  • 3linguri sos pesto din comert
  • 100gcascaval
  • 3oua
  • 100g faina
  • 1praf de copt
  • 1lingura coniac(optional)
  • 50ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ton si sos pesto:

Intr-un castron,amestec faina,praful de copt stins,ouale,cascavalul ras,tonul scurs si maruntit sosul pesto apoi se incorporeaza cate putin lapte iar la urma coniacul;


intr-o tava de chec,cu hartie de copt rastorn compozitia si dau la cuptor 30-45min,facand testul cu scobitoarea.

 

TIPS-URI

1

se serveste rece

2

cu orice fel de salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ton si sos pesto" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

LUK 1

19.03.2011, 21:54

interesant

cismaru_nicoleta 1

19.03.2011, 22:37

nu am auzit niciodata,,...cred ca e minunat

divainbucatarie 1

20.03.2011, 10:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mini pizza