Chec cu unt si nuca

de divainbucatarie in Prajituri, 8 Sep 2011 | 5984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt moale
  • 150 g de zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g nuci tocate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu unt si nuca:

Mixam untul cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o crema pufoasa.

Adaugam ouale unul cate unul continuad sa amestecam. Incorporam faina cernuta cu praful de copt, apoi nucile tocate şi amestecam usor pana se omogenizeaza.

Punem aluatul intr-o tava tapetata cu ulei si faina. Coacem checul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45 minute pana se rumeneste.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu unt si nuca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

placinte cu faina fara gluten

pe 31.05 la 13:24

Reteta de crema de unt si ciocolata

pe 28.05 la 15:55

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Londoni