Negrese cu gem

de sasha in Prajituri, 12 Feb 2013 | 2767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cana ulei (250g)
  • 1cana zahar(250g)
  • 1 plic cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta rom
  • 1 borcan 300g gem (eu am folosit gem de prune)
  • zahar pudra
  • 1 cana faina (250g)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese cu gem:

Intr-un bol spargem ouale,adaugam cana de ulei,cana de zahar,gemul,esenta si cacaua si le amestecam cu mixerul pana se incorporeaza totul.


Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si adaugam faina in ploaie peste amestecul de oua si mixam. Tava o ungem cu ulei si o tapetam cu faina si punem compozitia.


O lasam la cuptor pt 30-40 min...


Facem testul cu scobitoarea, scoatem prajitura de la cuptor si o pudram cu zahar , lasam sa se raceasca si o taiem.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

jolygina 1

12.02.2013, 23:40

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:41

like

Bunica 1

13.02.2013, 14:27

Si eu tot cu gem de prune fac negresa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Brownies americane