Chec cu visine si cocos

de Sim0na in Prajituri, 12 Mar 2012 | 4480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g visine fara samburi congelate
  • 500 g faina
  • 100 g nuca de cocos
  • 300 g zahar
  • 7 oua
  • 100 ml lapte
  • 250 ml ulei
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 esenta vanilie  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine si cocos:

Am mixat ouale cu zaharul timp de 5 minute. Am adaugat uleiul, mixand continuu, apoi laptele si esenta de vanilie.


Am amestecat faina cu praful de copt si nuca de cocos si am adaugat peste compozitia de oua.


Am amestecat bine cu mixerul si cu lingura de lemn.


Am uns 2 tavi de chec, le-am tapetat cu hartie de copt, am impartit compozitia in tavi, iar deasupra am pus visinele date prin faina.


Am lasat tava la cuptorul preincalzit timp de 45 minute, la foc potrivit.


Cand checul a fost gata, l-am pudrat cu zahar tos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu visine si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Sim0na 1

13.03.2012, 14:40

@panacris, nu inteleg ce anume nu-i in regula cu denumirea de "chec"... Te-as ruga sa revii cu o specificatie. Multumesc

Sim0na 1

13.03.2012, 14:40

Multumesc fetelor ptr aprecieri!

gaby_gabytza 1

13.03.2012, 16:39

buuuuuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Chec la tava cu visine