Chec cu zmeura, ciocolata si caramel

de laylalala in Mancare copii, 13 Iun 2010 | 3058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar cu aroma de vanilie
  • 3 oua
  • 140 gr iaurt
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr ciocolata cu zmeura, topita
  • 40 gr sirop de caramel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu zmeura, ciocolata si caramel:

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma dorita.

Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si se mixeaza.Se incoporeaza apoi iaurtul.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.

Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza ciocolata topita, iar in cealalta sosul de caramel.Se toarna cele doua compozitii obtinute in forma pregatita, alternandu-le.Se da checul la copt 40-50 minute, pana cand la inseraraea unei scobitori in centru, acesta va iesi curata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu zmeura, ciocolata si caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Laly 1

13.06.2010, 21:34

Ce catel haios.Uite si de la mine 5 furculite sa avem cu ce-l papa.

Rocsi 1

13.06.2010, 22:34

foarte dragut

vanilla 1

01.07.2010, 09:33

ff mult imi place cum arata!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Budinca de branza dulce