Chec de branza cu masline si sunca

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 5245 vizualizari

 

Un chec aperitiv foarte gustos, usor de preparat ... si mancat :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • 250 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 400 g branza 
  • 200 g sunca fiarta
  • 200 g masline verzi fara samburi
  • 200 g masline negre fara samburi
  • sare, piper macinat
  • unt pentru uns forma
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de branza cu masline si sunca:

Se preincalzeste cuptorul la 190 de grade. Se unge cu unt o tava de chec.


Se condimenteaza ouale si se mixeaza impreuna cu vinul, apoi se adauga uleiul, faina si praful de copt.


Branza se da pe razatoarea mica si se adauga la aluat. Maslinele se scurg bine si sunca se taie cubulete, apoi se pot pune in aluat sau se aseaza in straturi.


Se aseaza toate in tava si se coace 55-60 de minute.


Pofta buna!


Inspiratia

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de branza cu masline si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mirela0911 1

27.04.2011, 22:50

Super arata, am trecut-o si eu la favo

adry88 1

03.06.2011, 15:52

Alina26 1

18.06.2014, 11:13

ce bine arata!!!
si eu am trecut-o la fav!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu branza