Rizotto cu trufe

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2013 | 1225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 măsură rizotto amestecat cu bucăţi de trufe
  • 2 linguri ulei
  • 30 ml vin alb (am folosit Chateau Doisy-Vedrines- grand cru din 2006)
  • 3 măsuri apă
  • sare
  • parmezan ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rizotto cu trufe:

Într-o tigaie se încălzește uleiul. Se adaugă orezul și se călește 2-3 minute. Se toarnă vinul puțin câte puțin, amestecând din când în când.


Se adaugă apa turnând câte puțin cu un polonic, amestecând ușor după fiecare adăugare până când tot lichidul este absorbit.


După ce a fost adăugată toată apa, se lasă rizotto să fiarbă încă 16-18 minute amestecând din când în când.


La final, se adaugă parmezanul și se amestecă ușor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rizotto cu trufe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Sim0na 1

12.03.2013, 21:18

Rocsi 1

12.03.2013, 22:01

Cred ca e bun!

SebastianClaudiu 1

17.09.2013, 12:38

Suuper Oferta de Trufe Negre valabila pana in data de 10 Oct 2013. Pret 50 ron....100g, 400 ron.....1kg. Contact. cainidetrufe@yahoo.ro, www.cainidetrufe.com, Tel. 0740094423
Nume. Sebastian

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Garnitura pilaf