Paine prajita(bake rolls)

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2011 | 4467 vizualizari

 

Imi place foarte mult Bake Rolls-ul...subtirelele feliute de paine,crocante,condimentate cu diferite arome....si daca tot imi plac atat de mult,am hotarat sa reproduc reteta acasa.Bineinteles ca a iesit mult mai bune ca cele din comert:):):)...pozele nu sunt foarte clare deoarece au fost facute cu telefonul:(

 

INGREDIENTE

  • paine(mai tare)
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • boia
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine prajita(bake rolls):

Mi-a ramas de vineri o painica mai micuta,care s-a cam intarit.Am taiat-o feliute subtirele si am lasat-o deoparte.Intr-un bol am amestecat uleiul,usturoiul pisat,cateva frunze tocate de patrunjel si sare(dupa gust).Luam tava de la aragaz si o tapetatam cu hartie de copt.Luam fiecare bucatica de paine si o ungem(doar pe o parte) cu amestecul de ulei si usturoi.Feliutele de paine se aseaza in tava.Peste cateva bucatele am presarat boia.Se dau la cuptorul incalzit timp de 10 minute.Se pot servi calde sau reci,cum doreste fiecare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine prajita(bake rolls)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Angelina_Elena 1

19.10.2011, 22:57

Medi

Laura Alexia 1

24.10.2011, 13:30

sunt mult mai bune decat celelalte si chiar te felicit esti o bucatareasa buna si o zic din propia experienta felicitari si sa progresezi din ce in ce mai mult

Angelina_Elena 1

08.11.2011, 20:46

Alina iti multumesc din suflet

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton pe fette biscottate (felii de paine prajita)